Eetu Airevuo

Olen Eetu Airevuo, yhden vaimon mies ja työskentelen Seinäjoen alueen vastaavana työntekijänä.

Olen kotoisin Keski-Suomesta, mutta olen asunut ja työskennellyt eripuolilla Suomea. Opiskelujeni asuin ajan Pohjois-Pohjanmaalla Ylivieskassa, josta vaimoni onkin kotoisin. Vapaa-ajalla minut voi löytää lenkkeilemästä tai valokuvaamasta luonnon ääreltä, mutta myös musiikki on lähellä sydäntäni.
Olen ilokseni saanut kutsun toimia Seinäjoen aluevastaavana. Työni keskittyy Seinäjoen alueelle ja sen välittömään läheisyyteen, mutta kutsuttaessa liikun sinne missä Jumalan sanaa kutsutaan kertomaan ja opettamaan. Tarkoitukseni on olla organisoimassa ja rakentamassa Seinäjoelle elävää ja kasvavaa yhteisöä.
Kutsuni on tehdä hengellistä työtä. Tavoitteeni on tavoittaa nuoria sekä vanhempiakin Jeesuksen luokse. Olen aiemmin tehnyt työtä monenlaisissa ympäristöissä ja toivon, että voisin olla myös heidän luonaan, joiden luokse muut eivät tule. Toivon, että saisin kerrottua edes väläyksen siitä suunnattomasta armosta ja rakkaudesta, jota Jumala on osoittanut meitä kohtaan Jeesuksessa Kristuksessa. Tule toimintaamme mukaan löytämään paikkasi tästä kasvavasta ja elävästä seurakunnasta. Voit tukea toimintaamme rukoilemalla työmme puolesta. Esirukous on yksi tärkeimpiä tapoja tukea toimintaamme.