Sakari Heinonen

Sakari Heinonen on kasvanut lähetyslapsena Keniassa, suorittanut diplomi-insinöörin tutkinnon Englannissa ja hankkinut pätevyyttä kristilliseen mediatyöhön.

Kansanlähetyksen valmennuksen suoritettuaan hän suuntaa Kyprokselle kuvaajaksi ja editoijaksi SAT-7 PARSin ohjelmiin.

”Vaikka olen asunut muualla kuin Suomessa suurimman osan elämästäni, oma lähteminen ei ole itsestäänselvyys”, Sakari sanoo. ”Monta kertaa elämässäni olen pyytänyt Jumalaa sulkemaan ja avaamaan ovia tahtonsa mukaan. Olen pitkään kokenut kutsumusta käyttää teknisiä taitojani hengellisessä työssä. Oven avautuminen SAT-7 PARSin työhön toteuttaa tämän unelman.”

Sakari Heinoselle tulevan työn merkitys on kristillisen todistuksen saattamisessa ihmisten ulottuville. SAT- 7:n työssä häntä puhuttelee erityisesti se, että satelliittitelevisio löytää nekin ihmiset, joiden tavoittaminen muilla keinoin olisi vaikeaa ja vaarallista. ”Olen valmis antamaan lahjani ja taitoni käyttöön, jotta sanoma voisi levitä yli ihmisten luomien muurien ja rajojen”, hän sanoo.

Tulevaan työhön valmistautuminen on jännittävä ja tärkeä vaihe, jotta lähtijän taidot ja vastaanottajan tarpeet kohtaisivat. ”Olen saanut tilaisuuden tutustua tulevaan työpaikkaani ja tavata tulevia työtovereita. Pitkään ulkomailla asuneena tiedän, miten tärkeää on lämmin vastaanotto, hyvät ihmissuhteet ja seurakuntayhteys. Olen kiitollinen, että kaikki tämä on minulle jo edeltä valmisteltu. Tähän työhön on hyvä lähteä.” Sakari tarvitsee nyt esirukoilijoita ja kuukausilahjoittajia, jotka mahdollistavat hänen lähettämisensä kentälle. Olisitko sinä yksi heistä?