Kutsu koko Suomelle

24.3.2020

Kutsu rukoukseen koko Suomelle

Kansanedustajana ja pastorina, pyydän kaikkia suomalaisia ja Suomessa asuvia kääntymään rukouksessa Jumalan puoleen. Edessämme on vaikeat ajat, joka koskettaa meitä kaikkia yhteisesti. On nöyrtymisen aika, on aika polvistua, niin kuin teimme sotien aikana ja pyysimme Jumalaa olemaan meille armollinen ja varjelemaan maamme ylivoimaisen vihollisen edessä.

Nyt uhkana on näkymätön vihollinen, jonka eteneminen on hallitsematon ja arvaamaton. Sotien aikoina kirkot täyttyivät, nyt epidemia on sulkenut kirkot. Silloin polvistuttiin päivittäin klo 12.00 kirkonkellojen soidessa, kodeissa, kaupoissa, pelloilla, kaikkialla. Kukin omin sanoin ja tavoin. Rukous oli yhteinen hätähuuoto, kuin kansakunnan sydämenlyönti. Samoin voimme tehdä nyt. Erityisesti muistakaamme kaikkia niitä, jotka tekevät taukoamatta työtä sairastuneiden hyväksi ja löytääkseen viisauden ja keinot epidemian taltuttamiseksi.

”Jos minun kansani, jota kutsutaan minun nimelläni, nöyrtyy ja rukoilee ja etsii minun kasvojani ja kääntyy pahoilta teiltään, niin minä kuulen taivaasta, annan anteeksi sen synnit ja teen sen maan jälleen terveeksi.” (2. Aik. 7:14)

Jakakaa tätä, kutsutaan yhdessä koko Suomi rukoukseen!

Antero Laukkanen
Kansanedustaja, pastori

Kuva: Unsplash/Ben White
Share This