Etelä-Pohjanmaan ja Keski-Suomen Kansanlähetys tekevät yhteisen matkan Israeliin 21.-29.4.2023.

Kahdelle edelliselle vuodelle suunnitellut matkat peruuntuivat koronan vuoksi, mutta nyt rajoitukset ovat poistuneet ja matkailu on kasvanut kaikkialla maailmassa. Ensi keväälle suunnitellun matkan paikat ovat alkaneet täyttyä, joten varmista paikkasi kevään matkalla. Israel ei vaadi tällä hetkellä myöskään todistusta sairastetusta koronasta tai rokotuksista, joten siltäkin osin lähteminen on helpompaa ja edullisempaa.

Matka tulee varata ennen 15.11, jonka jälkeen paikkoja ei ole enää saatavilla, sillä mm. Yhdysvalloista jonotetaan vuodepaikkoja hotelleihin ja vapautuvat hotellihuoneet menevät loppuvuodesta heille.

Nyt on myös viimeinen mahdollisuus lähteä vanhoilla hinnoilla, sillä kaikki kallistuu ja Toiviomatkat ilmoitti, että matka voi kallistua jatkossa jopa 20%:lla, mikä tarkoittaa noin 300€ hinnannousua ensi kevään hintaan verrattuna.

Matkan alkupuoliskon olemme Jerusalemissa (hotelli Leonardo Jerusalem), josta siirrymme Kuolleen meren kautta Tiberiakseen (hotelli Leonardo Tiberias) loppuajaksi. Matkamme huippuoppaana toimii Imad Garaisi, joka hoitaa opastuksen ammattitaitoisesti Raamatun tapahtumiin sitoen.

Matkan teknisenä järjestänä on Toiviomatkat, mikä tarkoittaa sitä, että jos Toiviomatkat joutuu perumaan matkan, matkalaiset saavat rahansa takaisin. Jos puolestaan itse peruutat matkan, maksat vain 100 euroa (puolet varausmaksusta), jonka saat takaisin omasta matkavakuutuksestasi.

Matkan hinta on 1499 euroa. Hintaan sisältyvät lennot, majoitus jaetussa kahden hengen huoneessa, puolihoito (runsas aamiainen ja päivällinen), lentokenttäkuljetukset, hotellihenkilökunnan ja bussinkuljettajan palvelurahat sekä Toiviomatkojen suomenkielisen oppaan palvelut. Yhden hengen huoneen lisämaksu 599 €. Retket eivät sisälly matkan perushintaan.

Kysy lisää ja varmista paikkasi hienolla matkalla: Kai Niemelä ja Eetu Airevuo.

Olethan sinä kanssamme ensi vuonna Israelissa?

 

Niemelä Kai

piirijohtaja

kai.niemela@sekl.fi

044 595 7351

Airevuo Eetu

Seinäjoen aluevastaava

eetu.airevuo@sekl.fi

045 321 7271

Share This