Nyt ei kannata jahkailla ensi kevään 12.-20.4.2024 Israelin matkan suhteen!

Israelissa käydään kovaa kilpailua hotellihuoneista, joten hotellit haluavat saada tietoonsa matkalaiset jo marraskuun loppuun mennessä, jotta voivat tarjota vapaat huoneet jonossa oleville. Käytännössä tämä tarkoittaa sitä, että nopeat syövät hitaammat, joten kevään puolella ilmoittautuminen on todennäköisesti liian myöhäistä.

Takavuosista  poiketen Toiviomatkat eivät ole enää saaneet toivomiaan lentopaikkamääriä ryhmilleen, minkä vuoksi lennoille on tarjolla rajattu määrä paikkoja, joten niiden täyttymisen jälkeen lisäpaikkojen saaminen on erittäin epävarmaa.

Matkan alkupuoliskon 12.-15.4. olemme Jerusalemissa ja Betlehemissä (hotelli Paradise), josta siirrymme Kuolleen meren kautta Tiberiakseen (hotelli Leonardo Club) loppuajaksi 15.-19.4.. Matkamme huippuoppaana toimii Imad Garaisi, joka hoitaa opastuksen ammattitaitoisesti Raamatun kertomuksiin vahvasti sitoen. Yksi lisävuorokausi Jerusalemissa mahdollistaa sen, että saamme mukaan uusia vierailukohteita.

Matkan teknisenä järjestänä on Toiviomatkat, mikä tarkoittaa sitä, että jos Toiviomatkat joutuu perumaan matkan, matkalaiset saavat rahansa täysimääräisesti takaisin. Jos puolestaan itse peruutat matkan, maksat vain 100 euroa (puolet varausmaksusta), jonka saat takaisin omasta matkavakuutuksestasi.

Matkan hinta on vain 1499 euroa. Hintaan sisältyvät lennot, majoitus jaetussa kahden hengen huoneessa, puolihoito (runsas aamiainen ja päivällinen), lentokenttäkuljetukset, hotellihenkilökunnan ja bussinkuljettajan palvelurahat sekä Toiviomatkojen suomenkielisen oppaan palvelut. Yhden hengen huoneen lisämaksu 499 euroa. Retket eivät sisälly matkan perushintaan.

Kysy lisää ja varmista paikkasi hienolla matkalla: Kai Niemelä, kai.niemela@sekl.fi tai 0445957351.

 

Tervetuloa mukaan!

 

Niemelä Kai

piirijohtaja

kai.niemela@sekl.fi

+358 44 595 7351

Share This