Saimme kevään matkalle (21.-29.4.2023) lisähuoneita Betlehemistä, joten vielä on tilaa muutamalle matkalaiselle (yksi kahden hengen huone).

Nyt on myös viimeinen mahdollisuus lähteä vanhoilla hinnoilla, sillä kaikki kallistuu ja Toiviomatkat ilmoitti, että matkat kallistuvat jatkossa (syksy 23-kevät 24) jopa 10-20%:lla.

Matkan alkupuoliskon olemme Jerusalemissa (hotelli Leonardo Jerusalem ja hotelli Paradise), josta siirrymme Kuolleen meren kautta Tiberiakseen (hotelli Leonardo Tiberias) loppuajaksi. Matkamme huippuoppaana toimii Imad Garaisi, joka hoitaa opastuksen ammattitaitoisesti Raamatun tapahtumiin sitoen.

Israel ei vaadi tällä hetkellä myöskään todistusta sairastetusta koronasta tai rokotuksista, joten siltäkin osin lähteminen on helpompaa ja edullisempaa.

Matkan teknisenä järjestänä on Toiviomatkat, mikä tarkoittaa sitä, että jos Toiviomatkat joutuu perumaan matkan, matkalaiset saavat rahansa takaisin. Jos puolestaan itse peruutat matkan, maksat vain 100 euroa (puolet varausmaksusta), jonka saat takaisin omasta matkavakuutuksestasi.

Matkan hinta on 1499 euroa (Jerusalem/Tiberias) tai 1350 euroa (Betlehem/Tiberias). Hintaan sisältyvät lennot, majoitus jaetussa kahden hengen huoneessa, puolihoito (runsas aamiainen ja päivällinen), lentokenttäkuljetukset, hotellihenkilökunnan ja bussinkuljettajan palvelurahat sekä Toiviomatkojen suomenkielisen oppaan palvelut. Yhden hengen huoneen lisämaksu 599 euroa (Jerusalem/Tiberias) ja 540 euroa (Betlehem/Tiberias). Retket eivät sisälly matkan perushintaan.

Kysy lisää ja varmista paikkasi hienolla matkalla: Kai Niemelä ja Eetu Airevuo.

Tervetuloa mukaan!

 

Niemelä Kai

piirijohtaja

kai.niemela@sekl.fi

044 595 7351

Airevuo Eetu

Seinäjoen aluevastaava

eetu.airevuo@sekl.fi

045 321 7271

Share This