Etelä-Pohjanmaan ja Keski-Suomen Kansanlähetys tekevät yhteisen matkan Israeliin 21.-29.4.2023.

Kahdelle edelliselle vuodelle suunnitellut matkat peruuntuivat koronan vuoksi, mutta nyt rajoitukset ovat poistuneet lähes kokonaan ja matkailu on kasvanut kaikkialla maailmassa. Ensi keväälle suunniteltua matkaa kohden on ollut jo paljon kiinnostusta, joten matkamme on toteutumassa.

Matkan alkupuoliskon olemme Jerusalemissa (hotelli Leonardo Jerusalem), josta siirrymme Kuolleen meren kautta Tiberiakseen (hotelli Leonardo Tiberias) loppuajaksi. Matkamme huippuoppaana toimii Imad Garaisi, joka hoitaa opastuksen ammattitaitoisesti Raamatun tapahtumiin sitoen.

Matkan teknisenä järjestänä on Toiviomatkat, mikä tarkoittaa sitä, että jos Toiviomatkat joutuu perumaan matkan, matkalaiset saavat rahansa takaisin. Jos puolestaan itse peruutat matkan, maksat vain 100 euroa (puolet varausmaksusta), jonka saat takaisin omasta matkavakuutuksestasi.

Matkan hinta on 1499 euroa. Hintaan sisältyvät lennot, majoitus jaetussa kahden hengen huoneessa, puolihoito (runsas aamiainen ja päivällinen), lentokenttäkuljetukset, hotellihenkilökunnan ja bussinkuljettajan palvelurahat sekä Toiviomatkojen suomenkielisen oppaan palvelut. Yhden hengen huoneen lisämaksu 599 €. Retket eivät sisälly matkan perushintaan.

Kysy lisää ja varmista paikkasi hienolla matkalla: Kai Niemelä ja Eetu Airevuo.

Olethan sinä kanssamme ensi vuonna Israelissa?

 

Niemelä Kai

piirijohtaja

kai.niemela@sekl.fi

044 595 7351

Airevuo Eetu

Seinäjoen aluevastaava

eetu.airevuo@sekl.fi

045 321 7271

Share This