Länsi- ja Sisä-Suomen aluehallintovirasto on tehnyt 26.3.2021 päätöksen yleisötilaisuuksien ja yleisten kokousten kieltämisestä. Kaikki yli 10 hengen yleisötilaisuudet ja yleiset kokoukset sisä- ja ulkotiloissa on kielletty Vaasan sairaanhoitopiirien kuntien alueilla ja kaikki yli 20 hengen yleisötilaisuudet ja yleiset kokoukset sisä- ja ulkotiloissa on kielletty Etelä-Pohjanmaan sairaanhoitopiirien kuntien alueilla. Päätös on voimassa 1.-30.4.2021 välisen ajan.

Näin ollen kokoontumisia (esim. raamattu- ja rukouspiirit, raamattuluennot, Kohtaamispaikat paikkakuntakohtaisesti) voi järjestää, mutta niissä on noudatettava ehdottoman tarkasti ja kaikilta osin noudattamalla annettuja ohjeita eli paikalle tullaan vain terveenä, huolehditaan hyvästä käsihygieniasta, pidetään riittävät turvavälit ja käytetään kasvomaskeja.

Kohtaamispaikat striimataan edelleen Vaasassa ja voit osallistua niihin täältä ja voit katsoa tilaisuuksien opetukset myös jälkikäteen Kohtaamispaikan YouTube-kanavalla (https://www.youtube.com/user/kohtaamispaikka)

Ryttylän jumalanpalvelusten videostriimit jatkuvat, joihin voit osallistua sunnuntaisin klo 13 osoitteessa avaimia.net. Näiden jumalanpalvelusten saarnoja voi katsoa myös jälkikäteen Kansanlähetyksen YouTube-kanavalla (https://www.youtube.com/user/seklfi).

Muistetaan kaiken koronaan liittyvän uutisoinnin ja huolen keskellä, että meidän elämämme on kaikkivaltiaan Herramme kädessä.

Saamme yhtyä psalmin kirjoittajan rukoukseen: ”Jumala, ole minulle armollinen, ole minulle armollinen; sillä sinuun minun sieluni turvaa. Minä turvaan sinun siipiesi suojaan, kunnes onnettomuudet ovat ohitse.” (Ps. 57:2)

Kuva: Unsplash

Niemelä Kai

piirijohtaja, Etelä-Pohjanmaa

kai.niemela@sekl.fi

044 595 7351

Share This