Länsi- ja Sisä-Suomen aluehallintovirasto on tehnyt 14.1.2021 päätöksen, jonka mukaan kaikki yli kymmenen hengen yleisötilaisuudet ja yleiset kokoukset sisä- ja ulkotiloissa on edelleen kielletty Etelä-Pohjanmaan ja Vaasan sairaanhoitopiirien alueella. Päätös on voimassa 18.1.-8.2.2021 välisen ajan.

Enintään 10 hengen kokoontumisia (esim. raamattu- ja rukouspiirit) voi järjestää, mutta tällöinkin on noudatettava ehdottoman tarkasti ja kaikilta osin noudattamalla annettuja ohjeita eli paikalle tullaan vain terveenä, huolehditaan hyvästä käsihygieniasta, pidetään riittävät turvavälit ja käytetään kasvomaskeja.

Voit osallistua Etelä-Pohjanmaan Kansanlähetyksen Kohtaamispaikkojen striimeihin täältä ja voit katsoa tilaisuuksien opetukset myös jälkikäteen Kohtaamispaikan YouTube-kanavalla (https://www.youtube.com/user/kohtaamispaikka)

Ryttylän jumalanpalvelusten videostriimit jatkuvat, joihin voit osallistua sunnuntaisin klo 13 osoitteessa avaimia.net. Näiden jumalanpalvelusten saarnoja voi katsoa myös jälkikäteen Kansanlähetyksen YouTube-kanavalla (https://www.youtube.com/user/seklfi).

Muistetaan kaiken koronaan liittyvän uutisoinnin ja huolen keskellä, että meidän elämämme on kaikkivaltiaan Herramme kädessä.

Saamme yhtyä psalmin kirjoittajan rukoukseen: ”Jumala, ole minulle armollinen, ole minulle armollinen; sillä sinuun minun sieluni turvaa. Minä turvaan sinun siipiesi suojaan, kunnes onnettomuudet ovat ohitse.” (Ps. 57:2)

Kuva: Unsplash

Niemelä Kai

piirijohtaja, Etelä-Pohjanmaa

kai.niemela@sekl.fi

044 595 7351

Share This