Hallitus on asettanut voimaan poikkeustilan 13.4.2020 saakka. Näin ollen kaikki seurakunnan toiminta Kansanlähetys mukaan lukien on keskeyttänyt kaikki yli 10 hengen kokoontumiset.

Tilannetta arvioidaan uudestaan 13.4., jolloin tarkennamme toimiamme sen perusteella, millaiset ohjeet maamme hallitus antaa jatkotoimista.

Etelä-Pohjanmaan Kansanlähetys järjestää tänä aikana Kohtaamispaikat livestriiminä sunnuntaisin klo 17. Pienpiirit voivat käyttää edelleen kokoontumisissaan omaa harkintaansa, mutta suurin osa niistä on tauolla.

Ryttylän jumalanpalvelusten videostriimit jatkuvat, joihin voit osallistua sunnuntaisin klo 13 osoitteessa kansanlahetys.tv (tai avaimia.net). Näiden jumalanpalvelusten saarnoja voi katsoa myös jälkikäteen Kansanlähetyksen YouTube-kanavalla (https://www.youtube.com/user/seklfi).

Muistetaan kaiken koronaan liittyvän uutisoinnin ja huolen keskellä, että meidän elämämme on kaikkivaltiaan Herramme kädessä. Saamme yhtyä psalmin kirjoittajan rukoukseen: ”Jumala, ole minulle armollinen, ole minulle armollinen; sillä sinuun minun sieluni turvaa. Minä turvaan sinun siipiesi suojaan, kunnes onnettomuudet ovat ohitse.” (Ps. 57:2) Suomen Evankelinen Allianssi on antanut hyviä vinkkejä toivon levittämiseen tänä aikana ja voit lukea artikkelin sivustomme blogista.

Voit lukea ajankohtaista tietoa tilanteen etenemisestä tältä sivulta.

Kuva: Unsplash

Niemelä Kai

piirijohtaja, Etelä-Pohjanmaa

kai.niemela@sekl.fi

044 595 7351

Share This