Sinun on mahdollista osallistua suoran lähetyksen jälkeen Zoom-jatkoille, jossa voimme kohdata kasvotuksin ja vaihtaa kuulumisia. Klikkaa itsesi mukaan jatkoille tästä: ZOOM-jatkot.

Zoomiin liittyminen tietokoneella:

Chrome-selaimessa näet ensin tekstin ”Launching…” ja hieman alempana tekstin: ”If nothing prompts from browser click here to launch the meeting or download & run Zoom.” Voit halutessasi asentaa Zoom-sovelluksen koneellesi klikkaamalla linkkitekstiä: ”download & run Zoom”. Tämän jälkeen voit liittyä mukaan tapaamiseen ID:llä 546 486 2921 tai yllä olevaa linkkiä klikkaamalla.

Ellet halua asentaa sovellusta tietokoneellesi, napsauta linkkitekstiä: ”click here”. Tämän jälkeen sama teksti tulee uudelleen, mutta sen alapuolella on pienemmällä kirjasimella teksti: ”If you cannot download or run the application, start from your browser.” Klikkaa tekstissä olevaa linkkiä ”start from your browser” ja klikkaa ”Join Audio by Computer”, niin olet mukana tapaamisessa.

Firefox- ja Microsoft Edge -selaimilla ei voi liittyä suoraan kokoukseen, vaan yllä olevan linkin klikkaaminen aloittaa Zoom-ohjelman asentamisen tietokoneelle. Hyväksy evästeet, tallenna asennustiedosto, avaa se oikeassa yläreunassa olevasta sinisen nuolen alta ja hyväksy ohjelman asentaminen. Asentamisen jälkeen anna nimesi (jos sovellus kysyy sitä), hyväksy palvelun ehdot ja olet mukana kokouksessa.

Zoom-ohjelman alareunasta löytyvät ohjainpainikkeet. Jos mikrofonin ja kameran päällä on punainen viiva, napsauta niitä, niin saat äänesi kuulumaan ja kuvasi näkymään muille osallistujille.

Puhelimen sovelluksella liittyminen:

Voit ladata puhelimeesi Zoom Cloud Meeting -sovelluksen Play-kaupasta (Android) tai Appstoresta (iPhone), jonka jälkeen liittyminen onnistuu sen kautta ID:llä: 546 486 2921 tai yllä olevaa linkkiä klikkaamalla. Sinun täytyy antaa puhelimen sovellukselle lupa käyttää kameraa ja mikrofonia.

Kuva: Unsplash/Gabriel Benois

Niemelä Kai

piirijohtaja

kai.niemela@sekl.fi

+358 44 595 7351

Share This