Tule sellaisena kuin olet!

Useimmat ihmiset ajattelevat, ettei heitä hyväksytä ennen kuin he ovat muuttuneet. Jumala ei hyväksy, eivätkä ainakaan seurakuntalaiset… Mutta tämä ei pidä paikkaansa! Jumala kutsuu sinua yhteyteensä vakuuttaen ”Minä olen sinun puolellasi.” Kohtaamispaikassa haluamme opetella yhdessä tätä armahtavaa asennetta, että kaikesta huolimatta jokainen hyväksytään ja hänelle annetaan anteeksi. ”Ja missä kuljette, saarnatkaa ja sanokaa: ’Taivasten valtakunta on tullut lähelle’. Parantakaa sairaita, herättäkää kuolleita, puhdistakaa pitalisia, ajakaa ulos riivaajia. Lahjaksi olette saaneet, lahjaksi antakaa.” (Matt. 10:7-8)

Haluamme, että Kohtaamispaikka on paikka, jossa Jumala kohtaa etsiviä ihmisiä, jotka ovat kaikkea muuta kuin täydellisiä. Se tarkoittaa, että kaikki ovat tervetulleita, ovatpa he hengellisen matkansa missä vaiheessa tahansa. Opi, kysele ja etsi. Tule etsimään Jumalaa yhdessä kanssamme. Voit ladata tästä Seinäjoen Kohtaamispaikan näkyvihkon, johon olemme hahmotelleet unelmaa siitä, miten haluaisimme tehdä työtämme ja mihin suuntaan toivomme toimintamme menevän. Tule mukaan yhteiseen unelmaan ja tule rakentamaan Seinäjoen Kohtaamispaikkaa yhteiseksi Jumalan ja lähimmäisten kohtaamisen paikaksi.

Yhteys

Kohtaamispaikka on hengellinen ko­­ti, jossa ylistetään Jumalaa sekä ra­­kastetaan ja pidetään huolta toi­nen toisista. Kaste, usko ja ehtoollinen yhdistävät meidät Jumalan perheeksi. Pyhä Henki luo rakkaudellisen yhteyden ja hyväksynnän. Kunnioitamme toisissamme Jumalan luomaa erilaisuutta ja pidämme sitä rikkautena. Varjelemme yhteyttä puheissamme ja teoissamme.

Kasvaminen

Kohtaamispaikka on hengellisen elämän kasvupaikka, jonka päämääränä on auttaa jäseniään kasvamaan kohti Kristuksen kaltaisuutta ja hengellistä täysi-ikäisyyttä. Kasvamme Jumalan Sanan opetuksen, rukouksen ja keskinäisen jakamisen kautta syvenevään Jumalan rakkauden ja armon omistamiseen.

Palveleminen

Kohtaamispaikka auttaa jäseniään löytämään ja tiedostamaan Jumalalta saadut lahjat ja voimavarat muiden palvelemiseen. Kristittyinä meidät on kutsuttu palvelemaan. Palvelemme Jumalaa palvelemalla toisia ihmisiä. Jokainen ihminen on ainutlaatuinen ja erilainen. Jokaiselle Jumala on suonut omat lahjansa, joilla palvella muita. Palvelemalla rohkaisemme ja autamme toisiamme ja täytämme toistemme henkisiä, hengellisiä ja aineellisia tarpeita.

Todistaminen

Kohtaamispaikka innostaa, varustaa ja rohkaisee Kristuksesta todis­tamiseen sanoin ja laupeuden teoin omassa lähiympäristössä. Kohtaamispaikka kutsuu kokoontumisiinsa uskosta vieraantuneita. Kohteena ovat erityisesti työikäiset ja lapsiperheet.

Lähettäminen

Kohtaamispaikka tekee lähetys­työ­tä rukoilemalla lähettien puolesta ja tukemalla heitä taloudellisesti. Meidät on lähetetty kaikkeen maailmaan lohduttamaan surevia, auttamaan tarpeessa olevia, parantamaan sairaita ja julistamaan pelastuksen ilosanomaa Jumalan rakkaudesta ja armosta.

Kuva: Unsplash/Priscilla Du Preez
Share This