Tänä syksynä Kohtaamispaikat järjestetään joka toinen viikko siten, että kuukauden jälkimmäisenä sunnuntaina on Kohtaamispaikkamessu. Väliin jäävillä viikoilla on tarkoitus, että rukoilemme kodeissa osittain sen vuoksi, että näin voimme ennakoida mahdollisesti pahenevaa koronasyksyä rajoituksineen, mutta ennen kaikkea sen vuoksi, että voisimme pysähtyä yhdessä Jumalan eteen etsimään hänen tahtoaan ja hänen valtakuntaansa.

Ajatuksena on, että voit rukoilla sunnuntaisin haluamaasi aikaan ja haluamallasi tavalla kotona yksin tai perhekuntasi kanssa. Voit myös kutsua 1-2 ystävää tai ystäväperhettä rukoilemaan ja kuuntelemaan Jumalaa kanssasi/kanssanne.

Rukoussunnuntaita varten tehdään Whatsapp-ryhmä, johon voit liittyä mukaan lähettämällä viestin Kai Niemelälle (044-5957351). Saat tähän ryhmään rukoussunnuntaina pienen ajatuksen rukoukseen liittyen ja mahdollisesti myös teeman, jonka puolesta rukoilemme yhdessä. Voit myös jakaa tähän ryhmään ajatuksia, näkyjä tai sanoja, joita Pyhä Henki mahdollisesti rukoushetkessänne nostaa sydämelle.

On hyvä huomioida, että tämä rukoussunnuntain ryhmä ei ole perustettu henkilökohtaisia rukouspyyntöjä varten, mutta voitte rukoilla niiden puolesta kotona.

Kuva: Unsplash/Patrick Fore
Share This