Kymmenen uutta ryhmää Seinäjoelle

1.3.2023

Uskovat tarvitsevat viikoittaisen jumiksen lisäksi ajan ja paikan, jossa he voivat tutustua Jumalaan ja toisiinsa paremmin. Sellainen voisi olla pienryhmä. Tavoitteena on aloittaa Seinäjoen Kansanlähetyksen toiminnassa kymmenen uutta ryhmää juhannukseen 2023 mennessä. Jo kaksi lähellä toisiaan asuvaa ihmistä / perhettä, voi aloittaa uuden ryhmän. Aluksi se voi koota yhteen muutamia uskovia, mutta myöhemmin pyritään saamaan mukaan myös ei-uskovia. Kotien lisäksi Puskiksella on tilaa ja vapaita aikoja! Moni alla mainitsemani ryhmä voi pitää jatkot esim. jossain kahvilassa.

Tarkoitus on, että jokaisella ryhmällä on ohjelmassa säännöllisesti myös Raamattua ja rukousta. Jos sinulla ei ole ryhmälle sopivaa Raamatun lukuopasta, voit käyttää siihen jotain seuraavista: Päivän Tunnussana, Sanan aika tai Hetkinen. Niitä voi tilata netistä. Pyhä Henki tahtoo antaa ryhmälle rukousaiheita ja laajentaa vaikutusalaamme. Jokaisella ryhmällä on myös oikeus omaan nimikkolähettiin/-kohteeseen. Se vie ajatuksemme maailman ääriin saakka. Voitte valita seuraavasta linkistä ryhmällenne jonkun / jotkut EPKL:n läheteistä. https://epkl.fi/lahetystyo/

Ryhmä voi kokoontua satunnaisesti muutaman kerran vuodessa tai jopa kerran viikossa. Tiedän, että Kansanlähetyksen ystävillä on runsaasti erilaisia armolahoja. Näin ne voidaan saada yhteiseen käyttöön. Rukoillaan, että taivaan Isä auttaa meitä astumaan mukavuusvyöhykkeemme ulkopuolella ja ottamaan askeleen johonkin uuteen.

Tässä muutama esimerkki, millaisia ryhmiä voi olla.

 • Alfa-kurssi nuorille/aviopareille/lapsiperheille
 • Rukousryhmä Kohtaamispaikoille
 • Solu (sisään, ylös ja ulos)
 • Raamatturyhmä
 • Evankelioiva tiimi
 • Rukouskävelyryhmä
 • Sielunhoidollinen rukousryhmä
 • Lähetysesirukousryhmä
 • Kunnottomien miesten saunalenkkiryhmä
 • Aarteenetsijäryhmä uimahallissa
 • Laavuretkiryhmä
 • Lintubongausryhmä
 • Ukulelerakennusryhmä
 • Lintupöntön rakennusryhmä
 • Huonekalujen entisöintiryhmä
 • Villasukkapiiri
 • Leipomiskerho
 • Ompelukerho
 • Kokkikerho
 • Äiti/isälapsi kerho
 • Pikkulasten muskari
 • Biljardikerho
 • Keilauskerho
 • Petanque ryhmä
 • Tikanheittoryhmä
 • Avantouintikerho
 • Moottoripyöräkerho
 • Koripallokerho
 • Soitinryhmä
 • Lauluryhmä
 • Kuntosaliryhmä
 • Kirjallisuusryhmä
 • Runopiiri
 • Englannin kielen kerho
 • Palveluryhmä
 • Luovan ilmaisun ryhmä
 • Nettichattiryhmä
 • WhatsApp-ryhmä
 • Sanaristikkojenratkaisuryhmä

Kun olette aloittaneet uuden ryhmän, kertokaa siitä Asko Matikalle (0400 660 111) ja Timo Särkijärvelle (0400 310 991)

Kuva: Unsplash/Hannah Busing

 

Share This