Haluamme kasvattaa joukkoamme. Etelä-Pohjanmaan Ev. lut. Kansanlähetyksen tarkoituksena on edistää Jumalan valtakunnan leviämistä sekä toimialueellaan että muiden kansojen keskuudessa johdattamalla ihmisiä Kristuksen tuntemiseen ja ohjaamalla heitä kasvamaan uskossa sekä toimimaan Jumalan valtakunnan työssä. Yhdistys korostaa uskovien vastuuta ja omatoimisuutta. Oppiperustansa mukaisesti yhdistys pyrkii toimimaa uskollisena Raamatulle ja sen Herralle Pyhässä Hengessä. Tarkoituksensa toteuttamiseksi yhdistys järjestää hengellisiä tilaisuuksia, toimii lähetysrakkauden lisääntymiseksi ja lähetystyöntekijöiden tukemiseksi sekä harjoittaa koulutustoimintaa ja kristillistä rakkaudenpalvelua. Yhdistyksen varsinaiset jäsenet ovat joko henkilö- tai yhteisöjäseniä, jotka piirihallitus hyväksyy.

Liity varsinaiseksi jäseneksi

Etelä-Pohjanmaan Ev.lut. Kansanlähetyksen henkilöjäseneksi voi liittyä seuraavin ehdoin:

  1. Täytä ja palauta jäsenhakemuskaavake.
  2. Hyväksy Kansanlähetyksen oppiperusta. Tutustu oppiperustaan SEKL:n sivuilla.
  3. Hyväksy yhdistyksen säännöt. Lue säännöt.
  4. Maksa jäsenmaksu (20€/vuosi tai 150€/ainaisjäsen) E-P:n Ev. lut. Kansanlähetyksen pankkitilille (FI50 5670 0820 1102 27, BIC OKOYFIHH, viite 91912).

Piirihallitus käsittelee ja hyväksyy hakemukset. Jäsenet kokoontuvat kevät- ja syyskokoukseen Seinäjoelle päättämään yhdistyksen asioista.

Kannatusjäseneksi

Voit liittyä myös Etelä-Pohjanmaan Ev. lut. Kansanlähetyksen kannatusjäseneksi vuodeksi kerrallaan. Kannatusjäsenmaksu on 20€/vuosi yksityishenkilöltä ja 200€/vuosi yhteisöltä. Näin voit olla mukana tukemassa lähetystyötä vuosipanoksella.

Jos tämä vaihtoehto kiinnostaa, niin liity mukaan maksamalla Etelä-Pohjanmaan Ev. lut. Kansanlähetyksen pankkitilille (FI50 5670 0820 1102 27, BIC OKOYFIHH, viite 91912) 20€ tai 200€ (yhteisö) ja laita viestiksi “kannatusjäsen”. Ilmoita myös omat osoitetietosi sekä seurakuntasi.

Kuva: Unsplash/Helloquence
Share This